måndag 2 februari 2009

Styrka

Nu är det ännu en gång bevisat att Hitlerpappan besitter en inre styrka som är få förunnad. Hitlerpappan har återigen besegrat den dödliga farsot som försökt slita honom ur livets famn och göra hans arvingar faderslösa. Med en snabb huvudräkning konstaterar Hitlerpappan att det är minst 85:te gången hans inre styrka har besegrat den farliga sjukdom som drabbar honom ungefär två gånger om året, gärna i samband med att hans omgivning insjuknar i mer triviala sjukdomar såsom förkylning, vinterkräksjuka och influensa. Hustrun påstår att Hitlerpappans sinne för dramatik är något överutvecklat.

4 kommentarer:

C sa...

Hustrun måste då se över sin bedömning iom det allmäna tillstånd som Hitlerpappan med manliga kamrater befinner sig i när detta fasansfulla motstånd av allt möjligt levande i kroppen tar vid.
Utslag. Hitlerpappan har härmed rätten på sin sida och skall därför inte förtryckas eller förlöjligas under dessa sjukdomstillstånd. Inte då, inte nu och aldrig igen.
Han skall tillåtas lida och sedan älta om det i evinnerlighet.
"BANK"

Hitlerpappan sa...

Hitlerpappan tackar chilipettson för den uppmuntrande kommentaren. Tyvärr är det nog så att Hustrun struntar fullkomligt i om Hitlerpappan har rätten på sin sida eller ej. Vad gäller ältande anser Hustrun att hon har monopol på detta, särskilt när det gäller saker som hänt innan hon ö.h.t. lärde känna Hitlerpappan.

C sa...

Ni låter som ett äkta par ni ;)

Hitlerpappan sa...

Det är därför Hitlerpappans hustru benämns Hustrun med versal i början. Hitlerpappan är otroligt gift. Faktiskt mer än de flesta han känner.