söndag 8 februari 2009

Mer lidande för Hitlerpappan

Nu anser Hitlerpappan att den dödliga sjukdomen faktiskt ska ta och bestämma sig. Det går inte att hatta varannan dag med dödsrosslingar omväxlande med avskyvärd pigghet. Gårdagen är ett bra exempel.

Gårdagen började nämligen med svår huvudvärk. Hitlerpappan menar då inte någon trivial migrän som många kvinnor skryter med att ha drabbats av, framför efter någon diskussion med Hitlerpappan. Ånej, Hitlerpappans huvudvärk är av den sorten att hela läkarvetenskapen står handfallen inför dess raseri. Om Hitlerpappan varit en hund hade säkert någon barmhärtig veterinär gjort slut på hans lidande men så är inte fallet. Istället står läkarna och tar kontant betalt medan de mumlar ungefär samma sak som Hustrun brukar göra om det där med sinne för dramatik.

Nåväl. Efter att ha lidit svårligen flera timmar, då inte heller Hustrun ville göra slut på Hitlerpappans lidande, stapplade Hitlerpappan till sin dator för att författa ännu ett testamente. Hustrun beordrade honom genast att hjälpa till med tvätten. släppte huvudvärken med ett nästan hörbart "plopp" och Hitlerpappan kunde snopet konstatera att han överlevt ännu en attack av det dödliga virus som härjar i hans kropp. Nu kan Hitlerpappan inte bestämma sig för vad som är värst, att drabbas av huvudvärken igen eller att para ihop en veckas skörd av strumpor till sex personer.

Den minsta arvingen, Sladdisen, tillbringade tre dagar på sitt dagis förra veckan. Detta räckte för att hon återigen skulle släpa hem fler dödliga bakterier och virus. Hon har redan börjat hosta och nysa och nu är det naturligtvis bara en tidsfråga innan Hitlerpappan drabbas ännu en gång, fast denna gång kanske det verkligen blir en dödlig utgång på det hela?

4 kommentarer:

C sa...

Ytterligare en sak kan konstateras.
Smittkällan är fastställd. Smittkällan måste sättas i karantän tills sanering genomförts.
;)

Hitlerpappan sa...

Hitlerpappan har tyvärr ej mandat att försätta ett helt dagis i karantän. Dagispersonalen tvättar sina händer och samtliga dörrhandtag med jämna mellanrum.

Att hålla Sladdisen hemma är inget alternativ. Det har Hustrun bestämt.

C sa...

Om nu saken skall petas i så tänkte jag mer på det enskilda fallet. Den "lilla" familjen.
Barnet skall sättas i karantän och däremed avskärmas från övriga familj. Det kan vara den enda lösningen att undkomma smittorisk.
Barnet kan endast mötas när andra familjemedlemmar påtagit sig all tänkbar skyddsutrustning.

Fan barn e ju värre än radioaktiva äpplen!

Hitlerpappan sa...

Hitlerpappan håller fullständigt med om att barn är värre än radioaktiva äpplen. Han ber dock chilipettsson att läsa föregående kommentar, särskilt den sista meningen.

Hitlerpappan har funderat på att sätta sig själv i karantän men inte ens detta tillåter Hustrun då hon anser att Hitlerpappan ska sköta sådana oviktiga saker som tvätt, disk, städning, bäddning och andra för ett gott liv fullkomligt onödiga sysslor.