måndag 9 februari 2009

Hitlerpappans elände tar aldrig slut

Idag kom Hitlerpappans äldste son, Trötter, hem från var han nu tillbringar sina dagar och verkade något nedslagen i humöret. Han hade enligt uppgift varit lös i magen. Hitlerpappan, som numera har stor erfarenhet av Trötters överdrifter, valde att inte kommentera sonens upplysning om sin (påstådda) magsjuka.

När Hitlerpappan varit och inhandlat middag, som idag bestod av fiskpinnar med mos, uppgav Trötter att han kräkts medan Hitlerpappan var ute. Eftersom arvingen inte lät denna upplysning åtföljas av det sedvanliga gnället misstänkte Hitlerpappan att det kanske låg lite mer bakom. En uppfattning som även Hustrun stödde.

Det otroliga var inte att Hustrun faktiskt höll med Hitlerpappan, utan att de hade fel båda två. Hitlerpappan borde anat detta eftersom hustrun alltid har fel och därmed borde han ändrat uppfattning. Enda gången som Hitlerpappan har fel är när Hustrun också har det. Det borde Hitlerpappan kommit ihåg.

Nåväl. När resten av familjen satt och lät sig väl smaka av den kulinariska höjdpunkt som utgörs av fiskpinnar med mos + rårivna morötter, citron och remouladsås, hördes från toaletten de omisskänliga ljuden av en tonåring som kräktes. Denna gång talade alltså Trötter sanning om sitt illamående, en händelse värd att notera i familjebibeln, så sällsynt är det.

Nu är det bara en tidsfråga innan resten av familjen drabbas. Hitlerpappan har redan börjat vidta mått och steg för att minska smittorisken. Imorgon tänker han föreslå Hustrun att Hitlerpappan nog borde flytta hem till något av sina ex för att slippa smittan. Inget av hans ex har nämligen barn. Åtminstone inga som Hitlerpappan känner till.

Inga kommentarer: