fredag 13 februari 2009

Kräksjuka i kroppen

Trötters magsjuka försvann redan efter drygt ett dygn. Hitlerpappans magsjuka tycks däremot inte vilja bryta ut ordentligt. Hans mage mullrar och bullrar och han mår illa och har huvudvärk men detta tycks vara en magsjuka som Hitlerpappan har en viss resistens mot.

Det har hänt förut att Hitlerpappan gått omkring i veckor med kräksjukebakterier i kroppen, mått illa som sjutton men utan de fysiska tecknen på kräksjuka. Det tycks som om Hitlerpappan är tvungen att träffa en person med just rätt variant av bacillerna innan han kan insjukna på riktigt. Oftast är han då väldigt nära döden men det kan det vara värt, att vandra i dödsskuggans dal för att slippa må illa under långa perioder.

Rakbladet, den äldre dottern, har träffat en ny kille. Hitlerpappan är för en gångs skull nöjd med hennes val då grabben har flera MVG och VG i sitt betyg. Han tycks ha en viss likhet med Hitlerpappan som tonåring då det enda ämnet killen inte tycks vara så förtjust i är kemi. Hitlerpappan sympatiserar till fullo. Kemi är tråkigt om man inte kan använda det till att hitta på hyss med. Hitlerpappan hoppas nu att dottern, som har hyfsade betyg, ska inspireras ytterligare ett snäpp. Intelligensen finns där, motivationen är det sämre med.

Inga kommentarer: