lördag 27 december 2008

Hundar, dumhuvuden och Darwin

Hitlerpappan har knappt klivit upp idag då det börjar att dyka upp saker som får honom att ta sig för pannan i ren frustration över världens tillstånd. Han hade nämligen sett fram mot en lugn och vilsam dag med lite tvättstugespring och pyttipanna. Med tanke på hur dagen utvecklat sig så här långt lär det bli en tuff dag.

Det första som händer är att Hitlerpappan, när han går ut med hunden, upptäcker att det tydligen finns så kallade hundvänner som är så hundvänliga att de tycker att det ska lukta hundskit i alla lägenheter på området. Det finns liksom ingen annan förklaring till att det under ett enda dygn tillkommit inte mindre än fyra oupplockade hundskitar på gräsmattan där Hitlerpappan vanligen rastar sin egen hund OCH plockar upp bajset efter densamma. Hitlerpappans hund, Tanngnjost, är en stark och nyfiken rackare som inte ser sig för och därmed är risken uppenbar att hunden trampar i andra hundars bajs. Detta bajs har en förmåga att kleta fast mellan tramdynorna för att senare hamna på golv, mattor och kläder hemma hos Hitlerpappan.

Det är tur att Hitlerpappan inte bor i en av lägenheterna som vätter mot gräsmattan där hundarna rastas. Hitlerpappan hade nämligen inte tvekat en enda sekund att filma dessa hundägare och sedan lägga upp filmerna på YouTube eller annat lämpligt ställe.

Det andra som hände var att Hustrun skulle tvätta sängkläder hon fått i julklapp av sin mor Hönsmamman. Det ville sig inte bättre än att det visade sig att dessa sängkläder var behandlade med någon form av medel, som i sin tur gjorde att tvättmaskinen fylldes med skum. Hustrun blev närapå hysterisk när skummet täckte golvet i badrummet.

Det tredje som hände var att Hitlerpappan sin vana trogen satte sig vid datorn för att få lite information om vad som hänt i världen. Bland det första han läste var denna artikel som genast fick Hitlerpappan att tänka på den flerfaldigt belönade sajten The Darwin Awards, en sajt som Hitlerpappan följt under många år och rekommenderar till alla. Han har bara ett råd att ge sambon till mannen som artikeln handlar om: FLY FÖR LIVET!

Inga kommentarer: