torsdag 25 december 2008

Hitlerpappans julafton

Hitlerpappan älskar julafton, även om han låtsas annorlunda när familjen är närvarande. Årets upplaga firades hos brodern (Mekanikern) och det blev mycket trevligt, om än något för långdraget för Hitlerpappans smak.

Det verkade som om barnen uppskattade sina klappar. Trötter fick spelet "Guitar Hero - World Tour", en liten slipmaskin och lite pengar. Rakbladet, som varit duktig i skolan och allmänt hjälpsam, fick en mycket fin och dyr digitalkamera. Faktiskt den dyraste klappen i familjen på flera år. Nintendo fick två spel och en massa presentkort på "Game", vilket var exakt vad han önskat sig. Den allra minsta, Sladdisen, har sedan den första leksakskatalogen dök upp i september tjatat om en likadan klänning som den som Askungen bär. Hustrun fick en varm kofta och en ask Mozartkulor. Hustrun i sin tur förärade Hitlerpappan med lite tre par kalsonger, ett gäng strumpor samt en liten leksakshund med choklad i en ryggsäck.

Kvällen avslutades med att de vuxna spelade ett spel om julklappar där Hitlerpappan förlorade alla julklappar han initialt vann.

Inga kommentarer: