måndag 19 januari 2009

Hitlerpappan är döende

Precis som de flesta män har Hitlerpappan drabbats av den dödligaste av alla farsoter, nämligen manligt dubbelsidigt slem-nys-host-ont-syndrom. Att resten av familjen har drabbats av en liknande farsot spelar ingen roll eftersom denna är mer känd under namnet vanlig förkylning. Hitlerpappans skalle värker, liksom ögonen, näsan och bihålorna. I njurtrakten tycks bacillerna med stor förtjusning festa på Hitlerpappans inälvor. Att döma av deras intensiva kalasande har Hitlerpappan inte många timmar kvar.

Den enda i familjen som möjligtvis kan vara i sämre skick är Hitlerpappans yngsta arvinge. Hon är dock stark och kommer garanterat att klara sig trots fontänkräkning. Det är bara så tråkigt att hon ska få växa upp utan far. Hustrun har nämligen svurit att aldrig gifta om sig.

Farväl grymma värld! Hitlerpappan har åtminstone gjort ett par avtryck i cyberrymden som kommer att finnas kvar tills den stora hårddisken rasar. Må Hitlerpappans vänner minnas honom med förundran och må hans fiender minnas honom med saknad.

Inga kommentarer: