fredag 5 december 2008

Så hamnade då Hitlerpappan på internet.

Hitlerpappan är som de flesta andra pappor, fast han varken röker, snusar, super eller ens tittar på Sportnytt. Hitlerpappan har egentligen bara en enda last och den lasten är svaret på varför han har inte mindre än fyra arvingar i olika åldrar med samma kvinna. Kvinnan ifråga kallas Hustrun. Hitlerpappan har ytterligare ett par namn på henne men dessa håller han inne med eftersom han håller livet lika kärt, om inte kärare, än sanningen. Hustrun vill nämligen inte höra sanningen, vilket hon utryckligen har påpekat, utan lyssnar hellre på lögner om hur underbar hon är. Det är ett lågt pris att betala för lite lugn och ro anser Hitlerpappan.

De fyra arvingarna är i tur och ordning:
  1. Trötter. Kille i sena tonåren som aldrig kan bestämma sig för om han just har sovit eller borde sova, lite till. Anser att föräldrahemmet är ett hotell och att kompisarna besitter all den livserfarenhet han kommer att behöva.
  2. Rakbladet. Tjej i mitten av tonåren med den goda smaken att ha ärvt Hitlerpappans intelligens och Hustruns vassa tunga. Kombinationen är oslagbar, särskilt när hon använder båda samtidigt.
  3. Nintendo. Kille på väg in i tonåren. Har bara två saker i huvudet: Tv-spel och datorspel. Snäll och oförarglig men hatar att göra läxor.
  4. Sladdisen. Flicka på väg mot skolåldern. Lillgammal, bortskämd men väldigt snäll.

Det får räcka tills vidare. Nästa gång beskriver Hitlerpappan sina släktingar och grannar. Rysansvärd läsning.

Inga kommentarer: